Termeni și condiții

Site-ul CANVASTUDIO.RO este proprietatea societatii comerciale DMMGESTURE SRL

Utilizarea site-ului canvastudio.ro implica acceptarea unor termeni si conditii, sub forma unui contract legal intre utilizator si DMMGESTURE SRL


Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul CANVASTUDIO.RO implica de asemenea acceptarea acestor termeni si conditii. Folosirea altor servicii curente sau viitoare furnizate de DMMGESTURE SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.


Informatii generale despre produse si preturi


Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau.


Imaginile, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.


Produsele comercializate prin intermediul CANVASTUDIO.RO sunt noi, ambalate si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii sau extrasul de cont.


Politica de confidentialitate


Tablostore.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.


SC DMMGESTURE SRL este proprietara website-ului www.canvastudio.ro. Certificam faptul ca respectam drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533. 

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:


  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.canvastudio.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata


Analiza comportamentului consumatorului

Nu trimitem sub nicio forma mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.canvastudio.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. DMMGESTURE SRL va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate. 

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora. 

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor


Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate catre DMMGESTURE SRL sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre DMMGESTURE SRL.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.


Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre DMMGESTURE SRL cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.


Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa DMMGESTURE SRL conform indicatiilor de la punctul de mai jos.


Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:


Scan pe email catre adresa contact@canvastudio.ro

Prin posta, curier sau predare personala la sediul DMMGESTURE SRL din BRASOV, str. AUREL VLAICU NR15


Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:


1. Plata ramburs


Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre DMMGESTURE S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.


2. Plata numerar la punctul de lucru


Plata se va efectua integral in numerar, in lei, la punctul de lucru (Str. Aurel Vlaicu Nr.15, Brasov, Romania), la ridicarea comenzii solicitate.


Copyright


Numele, emblema, antetul de pe tablostore.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin DMMGESTURE, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul canvastudio.ro sau firma DMMGESTURE SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@canvastudio.ro


Utilizarea site-ului


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul canvastudio.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.


Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru client.


Accesul la site


DMMGESTURE SRL permite accesul nelimitat pe site-ul canvastudio.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al DMMGESTURE SRL.


Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul canvastudio.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DMMGESTURE SRL.


Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul tablostore.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al DMMGESTURE SRL a defectului reclamat.


Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.


Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@canvastudio.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)


Modificari


DMMGESTURE SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului tablostore.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.


Utilizatorul canvastudio.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre DMMGESTURE SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.


Politica de returnare


Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Canvastudio.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare și să fie ambalate corespunzător când sunt trimise către expeditor.


Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"


Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  


Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau pe email. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu, dar ne ajuta sa procesam mai repede retururile.


Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.


Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online CANVASTUDIO.RO


Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

 


Scopul utilizării


  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. DMMGESTURE SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.


  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere trimisa. Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .


Tertii care au acces la datele personale: FAN Courier.


S.C. DMMGESTURE SRL implementeaza intern campanii de newsletter.


Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa contact@canvastudio.ro


  În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă CanvaStudio care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.Date non-personale colectate automat


  Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.Securitate


  Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, Tablostore utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:
- accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.
- printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.


Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului canvastudio.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.


Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.


Politica Remarketing


În paginile website-ului https://canvastudio.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google Ads, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.


Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.


Google Ads folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului https://canvastudio.ro.


În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.


Termenul de livrare al comenzilor


Comenzile plasate vor fi livrate in termenul a 3 zile lucratoare in perioada anului exceptand perioada sarbatorilor, in perioada sarbatorilor termenele fiind intarziate pana la 10 zile lucratoare.